Talking to me certifierad som “Trusted AI Startup”

Vi är stolta över att kunna meddela att vi officiellt är en del av Swedish AI Startup Landscape! Det är ett otroligt initiativ från AI Sweden, Ignite Sweden och RISE Research Institutes of Sweden som har kända och kvalificerade AI-företag. Sedan 2020 har AI Sweden, Ignite Sweden och RISE gått samman för att välja ut de bästa AI-startups som kan hjälpa till att accelerera och bidra till tillämpningen av AI i Sverige och Europa.

Målet med detta samarbete är att landskapet ska fungera som en kvalitetsstämpel för de utvalda startupen, vilket ger viktig information för innovationsekosystemet, investerare, myndigheter och akademi.

Dessutom är vi så glada att vårt företag också är en del av det europeiska initiativet som har kurerats av representanter från investerare, stora företag, akademi, startups och inkubatorer.

Läs mer om initiativet här.