Update

Det har varit hektiska dagar hos oss på Talking to me-fabriken med nya (och än så länge hemliga) kunder och spännande aktiviteter. Framförallt så förändras Voice-landskapet en hel del och vi tänkte uppdatera er lite på den fronten och vad som har hänt hos oss!

Vi blev inbjudna till Innocent Mugenga’s podcast – Learnability, som fokuserar på konversationer med inspirerande individer och experter inom tech, historia, vetenskap etc. Syftet med podden är att finna svar och ge lyssnaren ny kunskap som kan inspirera och lära. Vår teammedlem Diana pratade om sina erfarenheter av att bli entreprenör, Voice-teknologi och hur man kan skapa reell impact med mångfald och inkludering. Se till att lyssna här!

Google höll även sitt årliga “Made by Google”-event den 15 oktober i New York City där de presenterade sina nya hårdvaruprodukter som Google Pixel Buds med en inbyggd Google Assistent, Pixel 4 med både gest- och voicefunktioner samt en uppdaterad Google Home Mini (numera kallad för Nest Mini). Läs mer här!

Talking to me’s kund, Upplands Motor, var med i en artikel där de pratade om sitt arbete inom Voice och hur det har hjälpt dem i deras digitaliseringsresa.

Vi kan inte riktigt dela med oss av detta ännu, men låt oss säga – RiseUp Summit i Kairo, vi är taggade…