Talking to me genomför en AI utbildning på Hyper Island

AI utbildning – för marknad, CRM & CX

Vi är glada att meddela vårt partnerskap med Wednesday Relations, en plattform för kompetensutveckling och som är specialiserad på att utbilda både anställda och organisationer inom de senaste trenderna och kunskaperna inom bland annat marknadsföring, kundupplevelse, CRM.

Tillsammans organiserar vi kursen “AI i praktiken – för marknad, CRM & CX”, en AI utbildning där vi fördjupar oss i hur teknologin påverkar marknadsföringsområdet och guidar dig i hur du kan sätta igång med din strategi.

Varför ska du gå denna utbildning?

Det teknologiska landskapet genomgår för närvarande en drastisk förändring. Denna snabba utveckling innebär att det kontinuerligt krävs nya kompetenser och kunskapsområden. Som ett företag och som individ är det oumbärligt att hålla sig à jour med de förändrade förväntningar och krav som marknaden ställer.

Generativ AI, ibland förkortat GenAI, blir allt mer vanligt i verktyg och system som vi använder dagligen. Detta innebär att förmågan att hantera och förstå dessa AI-drivna verktyg kommer att bli lika viktigt och efterfrågat som traditionella IT-kunskaper, såsom att kunna hantera program som Excel eller Word. Detta är en utveckling vi alla måste anpassa oss till.

Det här får du med dig

  • Grunderna inom AI, Maskininlärning och djupinlärning samt data och algoritmer
  • Hur kan AI användas för att förbättra marknadsföringsstrategier
  • Kundinsikter och målgruppsanalys med AI
  • Automatiserad annonsering och marknadsföring
  • Hur AI kan användas för att skapa dynamiskt anpassat innehåll
  • Exempel på framgångsrik automatiserad personalisering
  • Översikt av AI-verktyg och plattformar för marknadsföring
  • Konkreta use-cases
  • Trender och framtidsspaning
  • Hur du förbereder bäst inför framtiden

För vem är den här kursen?

Denna kurs vänder sig till en bred målgrupp inom företag och organisationer som arbetar med marknadsföring, CRM, CX, varumärke samt innehåll. Kursen är lämplig för till exempel marknadsföringschefer och- specialister, CX/UX-ansvariga, CRM-ansvariga, varumärkesansvarig, innehållsproducenter, digitala marknadsförare, beslutsfattare och företagsledare.

Du får tillgång till kunskap från våra specialister som dagligen arbetar med generativ AI i skarpa projekt.

Inför din AI utbildning

Det rekommenderas att ta med en dator för att testa olika verktyg. Deltagare uppmuntras att bekanta sig med grundläggande AI-koncept. Du bör ha en bakgrund inom marknadsföring, varumärke eller innehållsskapande.

Är du intresserad av att läsa mer om kursen och boka din plats? Läs mer här.

Program

Tid: 09:00-16:00 (Frukost och registering från 8:30)

Plats: The Park Södra I Magnus Ladulåsgatan 1

Dag: 5 mars