Talking to me sluter ännu ett strategiskt samarbetsavtal.

Talking to me, Nordens ledande plattformsoberoende specialister inom Voice Design och dialogbaserad automatisering, meddelar idag att man fortsätter att stärka sin position genom att bli certifierad implementationspartner i norden för Amelia – en globalt ledande plattform inom Conversational AI och automatisering för företag.

“Genom att kombinera Amelias teknologi med vårt design- och användarfokus kan vi skapa digitala assistenter och digitala rådgivare som användare tycker om och som frigör tid inom hela organisationen. Detta möjliggör skalbar hantering av t ex kundtjänstärenden, försäljningsrådgivning och HR-support’, säger Diana Mosa, grundare och affärsutvecklare hos Talking to me.

“Våra partners är en central del av hur vi bemöter marknaden med vår ledande Conversational AI och automatiseringsplattform. Vi ser fram emot att utveckla samarbetet med Talking to me som har etablerat en stark designposition i Norden inom det här området”, säger Faisal Abbasi, Managing Director på Amelia.

För mer information:
Diana Mosa, grundare och affärsutvecklare, diana@talkingtome, Talking to me
Josefine Larsson, Strategy & Sales Lead Nordics, Amelia – an IPSoft Company