ATGs röstassistent – snabba resultat och tips från travet

Vi är stolta och glada över att ha fått förtroendet att utveckla första versionen av ATGs röstassistent –  en trevlig robot som ger dig resultat och utdelning från de mest populära hästspelen samt enkel tillgång till tipspoddar. 

ATGs röstassistent är tillgänglig via Google Assistent på mobil, smart högtalare och smart display. 

Lösningen baseras på Dialogflow som är Googles plattform för AI-driven naturlig språkförståelse samt är integrerad med ett flertal av ATGs API’er för resultat från de mest populära hästspelen. Röstassistenten kan även hänvisa dig till rätt tipspodd för att få de senaste tipsen.

I arbetet med utvecklingen av assistenten har designteamet på Talking to me ställts inför ett antal spännande utmaningar. 

‘Designarbetet är kontinuerligt och handlar om såväl tonalitet kopplad till varumärket som att exempelvis lära roboten att förstå specifika tidsangivelser, säger Kajsa Tretow, Lead Conversation Designer på Talking to me. ‘Vidare har vi designat specifika flöden baserade på huruvida användaren interagerar med lösningen via skärm eller inte för att säkerställa bästa möjliga användarupplevelse’.

ATGs röstassistent har snabbt utvecklats till en av de mest använda tredjepartsapplikationerna på Google Assistentplattformen i Sverige. Vill du prata med ATG? Säg ‘Hey Google, kan jag få prata med ATG’. Se en demo på hur den funkar här.

För mer information om tjänsten, läs mer hos ATG