Uppdatering från Dialogkonferansen

Vi avslutade precis en tredagarskonferens i Strömstad som var fylld av intressanta möten, en hel del kunskap och nya insikter. Med över 50 föreläsare från ledande bolag runtom i världen fick vi chansen att lära oss om olika business cases inom marketing, innovation och kreativitet, och samtidigt bidra till talarlistan.
Talking to me var inbjudna till Dialogkonferensen i Strömstad, en av nordens största konferenser inom CRM, CX och digital marknadsföring, för att prata om de revolutionära förändringar som Voice innebär och diskutera hur Voice kan skapa reellt värde för bolag och deras verksamhet.
En av de föreläsningar som gjorde störst intryck hölls av Jamie Anderson, professor inom strategi på Antwerp Management School. Han talade om hur vår kreativitet försvinner med åren, gav konkreta tips på hur man kan hitta tillbaka till den och hur den kan gynna oss.
Missade du vårt talk? Inga problem! Talking to me kommer att närvara på ett flertal konferenser och events denna höst, bland annat Gather 12-13 september samt Nets Day den 23 september.