Vad pratade vi om?

Vi blev precis klara med ännu ett lyckat seminarium på Changers Hub Sture där vi gav en recap av Voice-relaterande nyheter från Google I/O, Google’s årliga utvecklarkonferens i Mountain View. Nyfiken på att höra vad vi pratade om? Se till att fortsätta läsa!

Google I/O samlar utvecklare från hela världen för att ta del av Googles senaste utvecklarprodukter och -tjänster. Talking to me höll ett frukostseminarium där vi fokuserade på de senaste uppdateringarna på Voice-området och just Voice var även ett hett ämne på Googles årliga konferens.
Först och främst kan man se hur Google har skiftat position från att hjälpa sina användare att hitta svar till att hjälpa dem att få saker gjorda, något som Googles VD Sundar Pinchai pratade om. De nyheter som lanserades visade att Google fortsatt låter assistenten vara i fokus i när det kommer till nya produkter.
Så, vilka nyheter lanserades på konferensen? Nest Hub – en smart högtalare med tillhörande display, Google Pixel 3a – en telefon med Google Assistenten fullt integrerad, och Google Duplex på webben.
Det är väldigt spännande att se hur Google tar lead på AI och innovation och verkar ha gått om Apple i många avseenden. Vi får se om Apple hinner ikapp när de håller sin utvecklarkonferens den 3 juni.