Välkommen till teamet, Tsubasa!

Vi är superglada att meddela att vi har ett nytt tillskott i teamet! Säg hej till Tsubasa Fuji, vår nya stjärna till fullstack-utvecklare! Tsubasa har fokus på utveckling av appar baserade på komplexa språkmodeller (som GPT) och databasoptimering för Generativ AI. Läs vår intervju med henne nedan!

D: Hej Tsubasa! Så kul att ha dig med på Talking to me-tåget, berätta om dig själv! 

T: Hej! Jättekul att få vara med. Jag har sedan jag var 12 år varit intresserad av webbutveckling men vågade inte riktigt ta steget in förrän jag flyttade från Japan till Sverige för några år sedan. Jag har alltid tyckt om att bygga nya saker som kan förbättra människors liv och kombinera min kreativitet tillsammans med min passion för teknologi. 

D: Hur kommer det sig att du valde att jobba hos oss? 

T: Jag valde en plats där jag tror att jag kan växa och utvecklas på och där jag kan få jobba tillsammans med erfarna kollegor som jobbar inom området. Förutom det så har vi interna utbildningsworkshops varje onsdag som inspirerar väldigt mycket! 

D: Berätta om en hemlig talang som du har!

T: Jag brukar rita en del faktiskt, så det skulle nog vara min hemliga talang!